Szakorvosi Rendelőintézet

Pilisvörösvár Városi Önkormányzat Szakorvosi Rendelőintézete

 

Semmelweis-napi összegészségügyi ünnepség

Semmelweis-napi összegészségügyi ünnepség a Szakorvosi rendelőintézet kertjében. Dr. Fetter Ádám polgármester megköszönte a pilisvörösvári orvosok és szakdolgozók kiváló helytállását a több, mint 3 hónapig tartó járványügyi helyzetben. Bejelentette a Dr. Réthy Zoltán-díj megalapítását, hamarosan az első díjazott egészségügyi dolgozó is elismerésre kerülhet.
Dr. Kóti Tamás igazgató ünnepi beszédében megköszönte a barátságos fogadtatást, és kiemelte az egészségügyi szakmai közösség példás helytállását és jóakaratát. Az elköszönő orvosok távozása lezárult, a kieső kollégákat sikerült pótolni, fennakadást nem okozott a működésben. Bemutatásra kerültek az új kollégák. Kardiológián két kolléga, dr. Kertész Tamás és dr. Tankó Anikó; szemészeten dr. Bodó Sándor, pszichiátrián dr. Varga Tünde doktorok vették át a rendeléseket. Az Egészséges Budapestért program keretében beszerzett eszközök nagyban fogják segíteni az egészségügyi ellátást, jelentős és minőségi változást hoznak. A szakrendelő gazdálkodásának pénzügyi része mostantól a GESZ-hez fog tartozni. Megköszönte Vasváriné Juhász Piroska, távozó gazdasági igazgató eddigi munkáját és helytállását. A jövőben az igazgató általános helyettese lesz Marosiné Pánczél Ildikó az intézmény főnővére. A bruttó 500 ezer forintos egyszeri juttatás 61 egészségügyi dolgozó részére átutalásra került. A vállalkozó orvosok nagy része is a Pilisvörösvári Szakorvosi Rendelőintézeten keresztül igényelte meg ezt az egyszeri jutalmat, ami a bizalom jele az intézmény felé, hiszen jelentős részük több intézményben is dolgozik. Legfontosabb a minőségi betegellátás, a pontosság pl. a rendelési időkben, és az udvariasság mely számos konfliktust elkerülhetővé tesz. Az eseményt fényét egy állófogadást tette teljessé.
Az eseményen forgatott a Pilis Televízió, mely rövidesen adásba kerül.
Fénykép B-J: Mátrahegyi Erzsébet a SZEB elnöke, ápoló; Marosiné Pánczél Ildikó főnővér, igazgatóhelyettes, és az esemény háziasszonya; dr. Kóti Tamás Szakorvosi rendelőintézet igazgatója, dr. Fetter Ádám Pilisvörösvár polgármestere, dr. Varga Tünde pszichiáter, dr. Bodó Sándor szemész.