Szakorvosi Rendelőintézet

Pilisvörösvár Városi Önkormányzat Szakorvosi Rendelőintézete

 

Árajánlatkérés a vorosvariszakrendelo.hu arculatfrissítése tárgyában

Pilisvörösvár Városi Önkormányzat Szakorvosi Rendelőintézete a szakrendelő hivatalos honlapjának megújítását tervezi 2020. évben.  A szakrendelő a honlap megjelenését, arculatát a kor igényeihez igazodva szeretné frissíteni, ezzel egyidejűleg a jelenleg működő honlap hiányosságait megszüntetni, a honlapon található információk korszerűbb, gyorsabb elérését lehetővé tenni.

Az ajánlatkérés az új arculat megtervezésére, kialakítására és a szükséges fejlesztési feladatok elvégzésére irányul.

Az alábbiakban összeállításra kerültek az arculatfrissítéssel kapcsolatos elvárások, feladatok, melyeket az ajánlattevő kiegészíthet további, általa szükségesnek/javasoltnak tartott feladatokkal is.

Elvárások:

 • A kezdőlapon több vizuális elem használata (ikon, pictogram, preview kép, banner).
 • A meglévő menüstruktúra egyszerűsítése, új menüstruktúra kialakítása (a Google Analytics által jelenleg rendelkezésre álló látogatottsági, olvasottsági információk alapján) a megrendelővel történő egyeztetés alapján
 • Új struktúra esetén a jelenlegi honlap adatállományának átemelése (importálása).
 • A jelenlegi honlap funkcióinak megtartása (pl. információk kiemelt helyen való elhelyezése, post-it)
 • Új funkcióként egy időpontkérő rendszer kialakítása
 • A weboldalt Wordpress tartalomkezelő rendszer (CMS) szolgálja ki
 • Szemantikus web szemlélet, SEO (Search Engine Optimization) / keresőbarát kialakítás
 • Minden eszközhöz (mobil, tablet, laptop, monitor) alkalmazkodó design – reszponzív (responsive) megjelenés
 • Weboldal optimalizálása az ismertebb böngészőkre (Google chrome, Safari, Firefox, Internet explorer / Edge)
 • Retinás kijelzőkre optimalizálás
 • Google Analytics kibővítése a későbbi optimalizációk érdekében
 • Hőtérképes elemző alkalmazása
 • Akadálymentesség biztosítása (pl. gyengénlátó változat – lehetőleg nem külön nézetben)
 • Alapvető követelmény a honlap tartalmi elemeinek minél szélesebb körű szerkeszthetősége (honlapüzemeltetés szintjén) a megrendelő által.
 • Az oldal feltérképezése design szempontból, az egyes oldal templatek meghatározása – a redesign ütemezése kivitelezői oldalról


A kereső hangsúlyosabbá tétele a több mélységig nyúló menürendszerekben való kutakodás elkerülése érdekében (pár betű beírása után előre listázott tartalom a keresőben).
Cookie (süti) irányelv elfogadására megjelenő figyelmeztetés beépítése

SSL tanúsítvány telepítése, beállítása
A weboldalakra vonatkozó jogszabályi előírásoknak való megfelelés (a közszférára vonatkozó külön előírásokra is)

Az árajánlatban kérjük tüntessék fel az egyszeri honlapfejlesztési díjat, a havi karbantartási díjat és a későbbiekben  az esetlegesen szükségessé váló fejlesztések óradíját is. Az áron kívül a feladat elvégzéséhez szükséges körülbelüli időtartamot is jelölje meg.

Az ajánlatok beérkezésének határideje: 2020. július 27.

Az ajánlatot az titkarsag@vorosvariszakrendelo.hu e-mail címre várjuk.

Az ajánlatban kérjük, hogy az ajánlatadó jelölje meg eddigi referenciamunkáit. Amennyiben az ajánlatadó rendelkezésére áll szerződéstervezet, kérjük, azt is csatolja az árajánlathoz.

Az ajánlatkéréssel kapcsolatban felmerült kérdéseivel a Rendelőintézet titkárságához fordulhat a titkarsag@vorosvariszakrendelo.hu e-mail címen vagy a 26/330-144-es telefonszámon.

Pozitív elbírálás esetén a feladat szerződéskötést követően azonnal megkezdhető. Szerződéskötésre előreláthatóan 2020. augusztus során kerül sor. Jelen árajánlatkérés nem minősül kötelezettségvállalásnak. A pályázatot kiíró fenntartja a jogot, hogy az összességében legjobb ajánlatot adóval tárgyalást kezdeményezzen az ajánlatról. Ajánlatkérő fenntartja a jogot, hogy az ajánlatkérési eljárást indoklás nélkül eredménytelennek nyilvánítsa és új ajánlatkérési eljárást írjon ki.

Ajánlati kötöttség: 30 nap

Az összességében legjobb ajánlatot adóval – értékelési szempontok az ár, a referenciák, és az előteljesítés vállalása - átalányáras szerződés megkötésére kerül sor.

Jelen ajánlatkérés nyilvános.